Ürünlerimiz ve çözümlerimizle ilgili detaylı bilgi almak için bize ulaşın.

destek.home@resideo.com

Detaylı bilgi için

destek.home@resideo.com
Müşteri Hizmetleri

KOMBİNİZ TERMOSTATLARIMIZ İLE UYUMLU MU?

Kablosuz Radyatör Kontrolörü – HR91

Evohome WiFi Akıllı Zon Kontrolü sistemi kontrolör ailesinin en yeni üyesi HR91 Kablosuz Radatör Kontrolörü’nü HR92 Elektronik Radyatör Kontrolörü’nü tercih etmeyeceğiniz, ayak altı mekanlar için kullanabilirsiniz.

HR91 çift yönlü 868 Mhz radio frekans iletişimi ile Evohome WiFi ile sorunsuz eşleşir ve Evohome WiFi kontrolörden gelen komutlar doğrultusunda radyatör ısısını hatasız şekilde ayarlar. İnce ve ergonomik tasarımı ile evinizin tasarımına mükemmel şekilde uyum sağlayacak HR91 kontrolörler standart TRV gövdeleri ile uyumludur.

HR92 ekranının kullanılmayacağı tüm ortamlarda HR91’i tercih edebilirsiniz.

Evohome WiFi Kontrolör ‘Yönlendirmeli Kurulum’ menüsünü kullanarak HR91 Kablosuz Radyatör Kontrolörünün kurulumunu kolayca yapabilirsiniz.

Ayar sıcaklığı radyatör kontrolörünün üzerindeki bileziği döndürerek kolayca değiştirilebilir. HR91’de ani sıcaklık düşüşlerini algılayan, pencere kontağı da mevcuttur; odanın havalandırılması için pencere açıldığında HR91 radyatörü kapatarak enerji tasarrufu sağlar. Talep edilen sıcaklık değişiklikleri HR91 ve Evohome WiFi kontrolör üzerinden yapılabileceği gibi TCC (Total Connect Comfort) uygulaması ile sisteme uzaktan bağlanılarak da yapılabilir. Uygulama üzerinden yapılan değişiklikler eş zamanlı olarak HR92 ekranında da görüntülenir.

Onaylar

CE, RoHS

RF frekansı

868 ... 870 MHz

RF iletişim mesafesi

30 m

Sıcaklık ayar aralığı

5 ... 35 oC

Donma koruması

oC

Güç kaynağı

2 adet Alkali Pil

Boyutlar (GxYxD)

52 mm | 52 mm | 89.4 mm 

Koruma sınıfı

IP30

Çalışma sıcaklığı

0 ... 50 oC

Nem

%10 ... 90 nispi nem yoğuşmasız

 

Ek bilgiler

Dahili oda sıcaklık sensörü NTC

M30x1,5 vana gövdesi bağlantısı

DİĞER ÜRÜNLER